Mobiel bellen in vliegtuig binnenkort toegestaan?

Mobiel bellen zou in de toekomst gewoon moeten worden toegestaan, zo luidt in elk geval het oordeel van toezichthouder FFC. Vroeger werd natuurlijk al bepaald dat mobiel bellen ten strengste verboden was in vliegtuigen. Toentertijd zou dit namelijk nog gevaar met zich mee kunnen brengen, maar volgens FFC zijn dergelijke regels in deze tijd inmiddels achterhaald en daarom wordt er nu dus gepleit voor mobiel bellen in vliegtuigen. Er zijn echter ook alweer tegenstanders voor het plan om mobiel bellen in vliegtuigen toe te staan. De tegenstanders zijn niet tegen door gevaren, aangezien deze er volgens FFC ook niet zijn, maar wel zou er volgens tegenstanders van het plan veel overlast kunnen ontstaan door een dergelijke nieuwe regel. Daar zit uiteraard wel wat in en voordat een dergelijke regel dus ook definitief zal worden ingevoerd zal er eerst nog het een en ander tegen elkaar worden afgewogen.

Tablet toegestaan in vliegtuigen

In vliegtuigen is het tegenwoordig toegestaan om tablets te gebruiken in het vliegtuig. Dit geldt gewoon voor de gehele vlucht en dit betekent dus dat dit inclusief de landing is en het opstijgen. Wellicht dat mobiel bellen hier dus binnenkort aan kan worden toegevoegd. Als het aan FFC ligt zal het plan voor het mobiel bellen in het vliegtuig er in elk geval door gedrukt worden.

Wil je goedkoop bellen, of dit nu in een vliegtuig is of niet, bekijk dan de providers. Het is namelijk zo dat goedkoop bellen op de lange duur echt goed voor de portemonnee zal zijn.